Home | Raffito schuifdeuren
raffito montagehulp
raffito kast
raffito kasten
raffito schuifdeuren
raffito schuifkast
raffito schuifkasten

Raffito schuifdeuren

Raffito is marktleider op het gebied van schuifdeurkasten. Alle Raffito schuifdeuren worden in Nederland op maat geproduceerd, volgens de allerhoogste kwaliteitseisen. U krijgt op een product van Raffito dan ook altijd 15 jaar volledige garantie.
Raffito kent een zeer groot assortiment en biedt u dan ook maximale keuze in zowel decoren, profielen als schuifdeuren. Bovendien kunt u, wanneer u kiest voor een Raffito meervlaksschuifdeur, onbeperkt variëren met de afmetingen van de vakverdeling. Ook in de keuze van paneelkleur, glas en spiegels bent een vrij.

Raffito omlijsting. Staal of aluminium?

schuifdeurkast bouwen Bij Raffito Standaard Schuifdeuren heeft u de keuze uit een Stalen of Aluminium omlijsting. Beide types zijn verkrijgbaar in 4 stijlvolle kleuren.

Raffito stalen profiel


De voordeligste keuze is het stalen profiel. Schuifdeuren met een stalen omlijsting hebben de volgende zichtbare kenmerken. De kogelgelagerde wielen zijn op de achterzijde van de deur gemonteerd. Kunststof geleiders aan de bovenzijde van de deur zorgen samen met de bovenrail voor een soepele geleiding. Bij de keuze voor de stalen omlijsting is de maximaal toepasbare hoogte 2790mm. De totale dikte van de combinatie van een railset en twee schuifdeuren of meer is 85mm. De stalen omlijsting is beschikbaar in wit, grijs en brons.

Raffito aluminium profiel


Gaat u voor de hoogste kwaliteit, dan is het aluminium profiel de beste keuze. Het stevige aluminium frame is door middel van bouten aan elkaar verbonden. De gelagerde wielen worden in het frame gemonteerd en zijn daardoor niet zichtbaar. De metalen geleiders aan de bovenzijde zorgen er, in combinatie met de rubberen wielen voor dat uw schuifdeur geruisloos en soepel loopt.

Wanneer u kiest voor het aluminium profiel, heeft u bovendien de mogelijkheid meervlaks schuifdeuren te maken en kunt u bovendien verschillende materialen en kleuren in 1 schuifdeur gebruiken. Bij het aluminium profiel geldt een maximale hoogte van 2790mm. De dikte van de rail in combinatie met 2 schuifdeuren of meer is 75mm. Aluminium profielen zijn leverbaar in de kleuren wit, aluminium en champagne.raffito deuromlijsting
Solo
raffito solo
Rondo
raffito rondo
Rondo Grip
raffito rondo grip
Raffinato
raffito raffinato
Stretto
raffito stretto
Mezzo Grip
raffito mezzo grip
Mezzo Desgin


Raffito decoren, spiegels en glaspanelen

De Raffito decorpanelen zijn 12mm dik en worden afgewerkt met een sterke melaminelaag. Natuurlijk heeft u bij deze afwerking de keuze uit diverse kleuren en houtdecoren. Wanneer u kiest voor een spiegel of glasdecor, is het goed te weten dat deze aan de achterzijde zijn voorzien van veiligheidsfolie. De dikte van deze panelen bedraagt 6mm.
Hieronder vindt u de alle decoren en kleuren overzichtelijk bij elkaar. U kunt eenvoudig uw keuze maken voor de gewenste afwerking. Wanneer u met de muis over het decor van uw keuze gaat, vergroot de afbeelding voor een betere indruk.

Uni decor
Hout decor
Fantasie decor
Spiegel
Glas


raffito frigowit
raffito schrijfbord
raffito warmgrijs
raffito antraciet
raffito lila
raffito aubergine
raffito bruingrijs
raffito hoogglans wit
raffito ivoor
raffito zandbeige
raffito zwart
raffito fuchsia
raffito cappucino
raffito blauw
raffito kristalwit
raffito agaatgrijs
raffito aluminium
raffito geel
raffito signaalrood
raffito lava
raffito petrol
raffito ahorn
raffito eiken arlington
raffito kersen romana
raffito eiken authentiek
raffito noten tabak
raffito wenge
raffito eiken marne
raffito eiken ferrara
raffito eiken bardolino
raffito carribbean walnoot
raffito mali wenge
raffito zebrano
raffito cremona champagne
raffito beuken
raffito italiaans noten
raffito noten
raffito eiken antraciet
raffito krijtbord
raffito drijfhout
raffito beton
raffito spiegel
raffito spiegel brons
raffito spiegel grijs
raffito spiegel strepen
raffito glas wit
raffito glas zwart
raffito glas antraciet
raffito glas blank
raffito glas matbrons
raffito glas kristalwit
raffito glas glas grijs
raffito glas melkglas
raffito glas matzilver
raffito glas aluminium
raffito glas grijs metaal
raffito glas cappuccino
raffito glas wit met strepen
raffito glas matgrijs
raffito glas metallic zwart


Raffito stijldeuren

Raffito Stijldeuren zijn leverbaar in tien modellen, van modern tot klassiek. Bovendien heeft u keuze uit elf verschillende decoren. Raffito Stijldeuren zijn vervaardigd uit 22mm dikke MDF platen en worden in model gefreesd. Daarna worden ze voorzien van een sterke krasvaste folie, om beschadiging van uw schuifdeur tegen te gaan.
Zowel de boven- als onderrail worden voor u gratis in bijpassende kleur meegeleverd. In combinatie met de rubberen wielen bent u verzekerd van een soepel en geruisloos lopende deur. Natuurlijk is het mogelijk de bovenrail af te werken met een bovenlijst, waarbij u kan kiezen voor een moderne of klassieke uitstraling.

Hieronder vindt u de tien leverbare modellen overzichtelijk bij elkaar.

raffito milano stijldeur
Milano
raffito roma stijldeur
Roma
raffito torino stijldeur
Torino
raffito napoli stijldeur
Napoli
raffito venetia stijldeur
Venetia
raffito Siena stijldeur
Siena
raffito florence stijldeur
Florence
raffito bologna stijldeur
Bologna
raffito verona stijldeur
Verona
raffito rimini stijldeur
Rimini


Raffito stijldeuren decoren

Bij de stijldeuren van Raffito heeft u de keuze uit 9 eigentijdse decoren, elk met hun eigen uitstraling. De klassieke stijldeuren Milano, Roma, Torino, Napoli en de sipegeldeur Venetie worden geleverd in Frigowit, Hooglans wit, Ivoor, Agaatgrijs, Taupe, antraciet en zwart. Kiest u voor de moderne varianten Siena, Florence, Bologna, Verona of Rimini, dan heeft u de keuze uit alle decoren hieronder. Indien u met uw muis over een decor gaat, verschijnt automatisch een grotere afbeelding voor een betere indruk.

raffito stijldeur wit
Wit
raffito stijldeur frigowit
Frigowit
raffito stijldeur hoogglans wit
Hoogglans
raffito stijldeur ivoor
Ivoor
raffito stijldeur agaatgrijs
Agaatgrijs
raffito stijldeur taupe
Taupe
raffito stijldeur croco
Croco
raffito stijldeur antraciet
Antraciet
raffito stijldeur florawit
Florawit
raffito stijldeur florazwart
Florazwart
raffito stijldeur zwart
Zwart


Raffito stijldeur handgrepen

Bij een prachtige stijldeur hoort natuurlijk een passende handgreep. Deze bepaalt immers mede de uitstraling van uw schuifdeur. U kunt zelf bepalen waar de handgreep op de schuifdeur geplaatst wordt. Raffito levert 7 verschillende handgrepen, waarbij u kunt kiezen uit een bronzen of aluminium afwerking.

raffito handgreep modern aluminium
Modern A
raffito handgreep modern brons
Modern B
raffito handgreep classico aluminium
Klassiek A
raffito handgreep classico brons
Klassiek B
raffito handgreep como
Como
raffito handgreep garda
Garda
raffito handgreep maggiore
Maggiore
raffito handgreep nuovo
Nuovo


Raffito schuifdeuren met schuine hoek

Alle schuifdeuren van Raffito zijn zeer geschikt voor plaatsing onder een schuin dak. U maakt dan optimaal gebruik van vaak loze ruimte in uw woning. Dankzij een schuine kapclip kunt u een Raffito schuifdeur over de gehele lengte van een hellend dak monteren. Blijft de hoogte van de schuifdeur onder de 125cm, dan zijn deze ook nog eens 25% voordeliger in aanschaf!Handige tips

U bent overtuigd van de voordelen van een schuifdeurkast, maar ziet op tegen de montage? Bekijk dan onze montagefilm! U zult zien hoe eenvoudig het is om een schuifdeurkast zelf te plaatsen.
Wilt u een brochure ontvangen met informatie over onze producten? Deze sturen wij u graag toe! Desgewenst met kleurenstaal. Vraag hem gelijk aan!
Bent u benieuwd naar de prijs van een schuifdeurkast op maat? Laat ons direct een vrijblijvende offerte voor u maken! De prijs zal u verbazen. Voordeelschuifdeurkast.nl is niet voor niets de voordeligste leverancier van Nederland!