Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Home | Inbouwkasten
Inbouwkasten StoreMax
Inbouwkasten Raffito
Inbouwkasten
Inbouwkast StoreMax
Inbouwkast Raffito
Inbouwkast

Inbouwkasten op maat

Inbouwkasten zijn op maat gemaakte kasten eventueel voorzien van schuifdeuren. Inbouwkasten bestaan uit aaneengeschakelde kastmodules die volledig naar eigen wens samengesteld kunnen worden. Inbouwkasten: zijn veelzijdig in gebruik door de onbeperkte mogelijkheden en de goede kwaliteit van de gebruikte materialen.

Inbouwkasten in een nis

Een nis in een gang of kamer kan uitstekend benut worden door een inbouwkast op maat. Een is in de gang waar vaak een kapstok aan de muur hangt en een schoenenkast staat is een uitermate geschikt om te voorzien van op maat gemaakte kastmodules voorzien van luxe schoenenplanken onderin en een garderobestang in de hoogte. Is de ruimte te hoog voor een garderobestang, gebruik dan een garderobelift om de maximale ruimte volledig te benutten.
Werk de inbouwkast af met schuifdeuren voorzien van een of meerdere spiegeldeuren om het interieur voor het zicht af te sluiten en meer ruimte en licht te maken door de spiegeldeur.

Inbouwkasten in de slaapkamer


Een slaapkamerkast op maat is net als een inloopkast de droom van iedere vrouw. Kleding keurig gesorteerd op kleur en ingedeeld naar eigen inzicht. Een inbouwkast voor kleding is vaak voorzien van laden om kleine spullen makkelijk in op te bergen. De laden kunnen zelfs voorzien worden van een inzetbak op maat om bijvoorbeeld sieraden overzichtelijk uit te stallen.

Een inbouwkast kan tussen twee wanden gemonteerd worden, maar kan ook half of volledig vrij geplaatst worden van muren of scheidingswanden. Een inbouwkast wordt dan aan een of twee zijden voorzien van een zijpaneel.

Een inbouwkast in de keuken of berging


Een inbouwkast kan zelfs voorzien worden van een apothekerskast, ruime hoge laden en laden met verborgen grepen. De kwaliteit van een inbouwkast is zo goed dat ook voor dagelijks gebruik een garantie van 15 jaar wordt gegeven op alle onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.

Inbouwkasten bestaan uit

schuifdeurkast bouwen Een complete inbouwkast bestaat uit een schuifdeurwand en een kastinterieur. Beide staan volledig los van elkaar en kunnen los van elkaar geplaatst en besteld worden. Een kastinterieur bestaat uit losse modules, die aan elkaar geschakeld worden door een staander. Een module wordt standaard geleverd zonder achterwand. De module op zich is sterk genoeg.

Een inbouw interieur staat volledig los van een StoreMax schuifdeurwand of Raffito schuifdeurwand. Een schuifdeurwand is gemonteerd tegen een plafond en rolt over de schuifdeurrail die op de grond is gemonteerd. Inbouwmodules zijn leverbaar in een standaard hoogte van 220 cm of maatwerk module waarbij u zelf de hoogte bepaald tot een maximale hoogte van 279 cm. Voor standaard en maatwerkinterieurs is de maximale breedte 100 cm per module.

De breedte van een inbouwkast wordt altijd op maat gemaakt


Voor zowel standaard als maatwerk is de breedte altijd maatwerk. De diepte standaard is 60 cm, maar kan ingekort worden tot een diepte van 30 cm. Om hangkleding goed weg te kunnen bergen is het aan te raden om 60 cm te kiezen voor deze module.

De modules zijn in 10 decoren leverbaar net zoals de achterwanden. De kleur van de achterwand hoeft niet hetzelfde te zijn als de kleur van de module. Erg mooi is een lichte achterwand in een donker interieur. De kast heeft optisch een grotere diepte.

De afwerking van inbouwkasten


De planken en staanders zijn afgewerkt met een ABS profiel. Een ABS profiel is een stevige, afgeschuinde kunststof rand die fungeert als een beschermrand en is niet alleen fraai maar ook functioneel. De kast kan nu nog beter tegen een stootje.

De standaard dikte van de staanders en legplanken is 18 mm. Ook zijn ze leverbaar in 22 mm, deze geven het interieur een luxere uitstraling. Zeker in combinatie met een staande plint in identieke kleur onder de bodemplank.


Inbouwkasten zijn zo geplaatst

De montage van een inbouw kastinterieur is zeer eenvoudig. Hiervoor verwijs ik naar de montage film. Alle onderdelen zijn volledig op maat gemaakt en waar mogelijk voor gemonteerd. Alle interieurs worden voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing. De levertijd is gemiddeld 15 werkdagen.

Piccola Sfera Luce Dolce Inbouwkasten vega Inbouwkasten sirius Inbouwkasten orion Inbouwkasten sensor Inbouwkasten vakverdeler

Uittrekbare broekenrek Uittrekbare garderobestang Mouwbeschermer Inbouwkasten gaederobelift Inbouwkasten dassenrek Inbouwkasten dassen automaat Inbouwkasten schoenenrek Inbouwkasten schoenenplanken Inbouwkasten uitrekbare plank

Inbouwkasten broekhouder Inbouwkasten riemhouder Inbouwkasten enkele lade Inbouwkasten dubbele lade Inbouwkasten lade push to open Inbouwkasten ladevakverdeling

Inbouwkast accessoires


Onmisbaar in een kastinterieur zijn luxe laden. Ladenblokken zijn leverbaar in 3 varianten. Softclose, softclose super en push to open. De ladenblokken worden volledig ge?ntegreerd in de module en kan in iedere kleurencombinatie geleverd worden. Extra mooi is om de ladenfronten af te werken met een bijpassende kleur hardglas. De ruime keuze in ladengrepen maakt uw kast compleet. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Extra handige accessoire is een garderobe lift. De garderobelift is een stang die u door middel van een handel scharnierend op en neer kan bewegen. Op deze manier kunt u de maximale hoogte van een interieur te benutten

Inbouwkasten greep blok Inbouwkasten greep buis Inbouwkasten greep brug Inbouwkasten greep brievenbus Inbouwkasten greep beugel


Inbouwkasten / inloopkast op maat

Een inloop is eigenlijk identiek aan een kastinterieur op maat maar dan vaak met een hoekmodule om ook de ruimte in de hoek met kastruimte te benutten.

De hoekmodules van Raffito en Storemax worden altijd met een achterwand geleverd. Deze achterwand biedt naast een mooie afwerking ook stevigheid. Deze stevigheid is noodzakelijk om de hoekmodule op te bouwen.

Met de hoekmodules van de inloopkasten van Raffito en StoreMax realiseert u een optimale benutting van de ruimte. Een U-vormige inloopkast is de wens van ieder mens, u heeft er alleen wel genoeg ruimte voor nodig. In een U-vormige opstelling worden twee hoekmodules toegepast. Wanneer twee hoekmodules niet passen is er ook met rechte interieur modules een U-vormige opstelling te realiseren. Twee rechte modules langs de lange wanden, een korte en ondiepere module tussen de lange wanden in tegen de korte wand.


CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren