Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Home | StoreMax schuifdeuren
StoreMax Kast
StoreMax Kasten
StoreMax Schuifkast
StoreMax Schuifkasten
StoreMax Schuifdeurkast
StoreMax Schuifdeurkasten

StoreMax schuifdeuren

Voordeel Schuifdeurkast.nl is officieel dealer van StoreMax schuifdeuren, de bekendste Nederlandse fabrikant van schuifdeurkasten. De productie vindt plaats in Nederland, waardoor de kwaliteit uitmuntend en de levertijd kort is. Voordeel Schuifdeurkast.nl levert de volledige “StoreMax Comfort” collectie: De kwaliteitslijn van StoreMax die uw schuifdeurkast volledig op maat maakt.

De StoreMax schuifdeuren worden geleverd met een aluminium frame, voorzien van een deurplaat met egale kleur, een natuurgetrouw houtdecor of naar keuze of een prachtige glazen of spiegeldeur.

De stijldeurenlijn wordt geleverd met massieve MDF schuifdeuren, voorzien van sterk en krasvast folie. De StoreMax stijldeuren geven uw schuifdeurenkast de uitstraling van een luxe binnendeur.

In beide gevallen is het samenstellen van uw schuifdeurkast maatwerk, zodat u uw schuifdeurenkast volledig naar eigen wens kunt samenstellen en simpel kunt monteren.


schuifdeurkast bouwen

StoreMax schuifdeur omlijsting

StoreMax schuifdeuren hebben een aluminium omlijsting en zijn leverbaar in drie stijlvolle kleuren.

Het stevige aluminium frame is door middel van bouten aan elkaar verbonden. De gelagerde wielen worden in het frame gemonteerd en zijn daardoor niet zichtbaar. De metalen geleiders aan de bovenzijde zorgen er, in combinatie met de rubberen wielen voor dat uw schuifdeur geruisloos en soepel loopt.

Storemax schuifdeuren bieden bovendien de mogelijkheid meervlaks schuifdeuren te maken en kunt u in verschillende materialen en kleuren in 1 schuifdeur gebruiken. Bij het aluminium profiel geldt een maximale hoogte van 2790 mm. De dikte van de rail in combinatie met 2 schuifdeuren of meer is 75 mm. Aluminium profielen zijn leverbaar in de kleuren wit, aluminium en champagne.


StoreMax schuifdeur decoren

De StoreMax Comfort decorpanelen zijn 12mm dik en zijn afgewerkt met een melaminelaag. U kunt bij de afwerking kiezen uit diverse kleuren en fantasie decoren. De spiegels en glas decoren hebben een dikte van 6 mm en zijn uiteraard voorzien van veiligheidsfolie aan de achterzijde. Hieronder vindt u de diverse mogelijkheden. U kunt met uw muis de gewenste afwerking selecteren, waarna alle mogelijkheden zichtbaar worden. Wanneer u met uw muis over het decor van uw keuze gaat, vergroot u de afbeelding voor een betere indruk.

Uni decor    Hout decor    Fantasie decor    Spiegel    Glas

StoreMax Frigowit
StoreMax Schrijfbord wit
StoreMax Hoogglans wit
StoreMax Ivoor
StoreMax Zwart
StoreMax Fuchsia
StoreMax Kristalwit
StoreMax Agaatgrijs
StoreMax Aluminium
StoreMax Basalt
StoreMax Kashmir
StoreMax Nachtblauw
StoreMax Grijsblauw
StoreMax Zacht grijsblauw
StoreMax Fjord groen
StoreMax eiken authentiek
StoreMax eiken marne
StoreMax eiken bardolino
StoreMax mali wenge
StoreMax eiken cremona champagne
StoreMax eiken cremona champagne
StoreMax eiken cremona champagne
StoreMax eiken cremona champagne
StoreMax eiken cremona champagne
StoreMax krijtbord zwart
StoreMax beton
StoreMax spiegel
StoreMax spiegel brons
StoreMax glas wit
StoreMax glas zwart
StoreMax glas blank
StoreMax glas grijs
StoreMax glas melkglas
StoreMax glas grijs metaal
StoreMax glas cappuccino
StoreMax glas strepen


StoreMax Stijldeuren

De recent toegevoegde StoreMax stijldeuren worden gemaakt uit een 22 mm dikke MDF plaat en uiteraard afgewerkt met een sterke en krasvaste folie. U heeft de keuze uit 8 verschillende modellen, van modern tot klassiek, in 9 verschillende decoren. Het model van uw keuze wordt in het MDF gefreesd, en heeft een hoog afwerkingsniveau.
De bovenrails en onderrails worden gratis in bijpassende kleur meegeleverd en zijn van de hoogste kwaliteit. Uw schuifdeur is daardoor soepel en geruisloos te gebruiken. De bovenrail kan voor u worden afgewerkt met een bovenlijst, waarbij u kunt kiezen voor een moderne of klassieke uitstraling.
StoreMax dordogne schuifdeur
Dordogne
StoreMax provence schuifdeur
Provence
StoreMax bretagne schuifdeur
Bretagne
StoreMax elzas schuifdeur
Elzas
StoreMax alpes schuifdeur
Alpes
StoreMax riviera schuifdeur
Riviera
StoreMax normandie schuifdeur
Normandie
StoreMax ardeche schuifdeur
Ardeche
StoreMax picardi schuifdeur
Picardie
StoreMax riviera schuifdeur
Corsica


StoreMax stijdeuren decoren

De StoreMax stijldeuren zijn leverbaar in 9 decoren, elk met hun eigen uitstraling. Indien u kiest voor een klassieke stijldeur (Provence, Bretagne, Dordogne) of de spiegeldeur Elzas, is de decorkeuze beperkt tot Frigowit, Ivoor en Agaatgrijs.
Kiest u voor een van de overige modellen, dan zijn alle decoren beschikbaar. Hieronder vindt u ze overzichtelijk bij elkaar. Indien u met uw muis over een decor gaat, verschijnt automatisch een grotere afbeelding voor een betere indruk.
StoreMax stijldeur basalt
Basalt
 
StoreMax stijldeur wit
Wit
 
StoreMax stijldeur hoogglans wit
Hoogglans
 
StoreMax stijldeur ivoor
Ivoor
 
StoreMax stijldeur agaatgrijs
Agaatgrijs
 
StoreMax stijldeur antraciet
Antraciet
 
StoreMax stijldeur zwart
Zwart
 
StoreMax stijldeur structuur eiken wit
Structuur
eiken wit
StoreMax stijldeur structuur wit
Structuur
wit
StoreMax stijldeur structuur zwart
Structuur
zwart


StoreMax stijldeur handgrepen

De handgreep is een belangrijk onderdeel van uw stijldeur. Deze zit natuurlijk in het zicht en bepaalt mede de uitstraling. U hebt de keuze uit 7 verschillende handgrepen, waarvan de model Modern en Classico in brons en aluminium geleverd kunnen worden. U kunt zelf bepalen aan welke zijde u de handgreep wilt plaatsen op uw schuifdeur.
StoreMax handgreep modern Aluminium
Modern A
StoreMax handgreep modern brons
Modern B
StoreMax handgreep klassiek Aluminium
Landelijk A
StoreMax handgreep modern brons
Landelijk B
StoreMax handgreep como
Como
StoreMax handgreep garda
Garda
StoreMax handgreep maggiore
Maggiore
StoreMax handgreep Nuovo
Nuovo


StoreMax schuifdeuren met schuine hoek

De StoreMax Standaard schuifdeuren zijn prima te plaatsen onder een schuin dak. Daardoor is het mogelijk optimaal gebruik te maken van loze ruimte. Met behulp van een schuine kapclip zijn de schuifdeuren over de gehele lengte van een hellend dak te monteren. Blijft u met uw hoogte onder de 125 centimeter, dan zijn deze schuifdeuren maar liefst 25% voordeliger.

Handige tips

U bent overtuigd van de voordelen van een schuifdeurkast, maar ziet op tegen de montage? Bekijk dan onze montagefilm! U zult zien hoe eenvoudig het is om een schuifdeurkast zelf te plaatsen.
Wilt u een brochure ontvangen met informatie over onze producten? Deze sturen wij u graag toe! Desgewenst met kleurenstaal. Vraag hem gelijk aan!

Bent u benieuwd naar de prijs van een schuifdeurkast op maat? Laat ons direct een vrijblijvende offerte voor u maken! De prijs zal u verbazen. Voordeelschuifdeurkast.nl is niet voor niets de voordeligste leverancier van Nederland!


CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren