Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Home | Werkwijze

Werkwijze

VoordeelSchuifdeurkast.nl dankt haar succes, naast de scherpe prijsstelling, voor een belangrijk deel aan de duidelijke werkwijze die reeds jaren wordt gehanteerd. Wij begrijpen dat het samenstellen van een schuifdeurkast voor onze klanten geen dagelijks werk is. Dankzij ons heldere stappenplan hoeft dat ook niet! Wij zorgen er graag voor dat u de voor u juiste keuze maakt uit de haast onbegrensde mogelijkheden en geven u bij iedere stap graag een eerlijk advies.


StoreMax en Raffito schuifdeuren met onbegrensde mogelijkheden


Voordat u uw keuze kunt maken is het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van de vele mogelijkheden. Wij voorzien u uiteraard graag van alle informatie. Op onze website vindt u alle info over de door ons gevoerde merken: StoreMax Schuifdeuren en Raffito Schuifdeuren . Ook geven wij u online instructies over het inmeten en de montage van uw schuifdeurkast middels deze instructievideo.
Wanneer u liever een papieren brochure heeft, kunt u deze natuurlijk bij ons aanvragen. Ook sturen wij u graag onze kleurenstalen toe! Voor een persoonlijk gesprek bent u van harte welkom in onze showroom in Wormerveer. Daar kunnen wij u volledig informeren in een adviesgesprek en heeft u bovendien de mogelijkheid onze schuifdeurkasten in het echt te ervaren.


Een schuifdeurkast met stijldeuren samenstellen


Nu u alle informatie heeft gekregen is er bij u vast een idee ontstaan over de ideale schuifdeurkast. Wij zetten dit idee graag om naar iets tastbaars: Een schets in kleur met daarbij een prijsindicatie. Hiervoor hebben wij onze schuifdeurkast configurator ontwikkeld. Deze configurator werkt zeer eenvoudig. U heeft enkel de ruwe afmetingen nodig en de configurator doet de rest! Zo ontstaat een duidelijk beeld van de schuifdeurkast van uw wensen.


Vrijblijvende schuifdeurkast offerte aanvragen


Wanneer u de schuifdeurkast van uw keuze heeft bepaald, vraagt u bij ons een offerte aan. Vaak dezelfde werkdag ontvangt u van ons een gespecificeerde prijsopgave. Op de offerte vindt u de benodigde onderdelen, de prijs per onderdeel, de afmetingen en de gekozen kleurstelling. De offerte ontvangt u per e-mail en is uiteraard geheel vrijblijvend. De prijs zal u verrassen, want wij zijn al jaren de goedkoopste schuifdeurkasten leverancier van Nederland!


StoreMax of Raffito schuifdeurkast bestellen


Wanneer de offerte volledig naar uw wens is en alle gegevens zijn gecontroleerd horen wij dit graag van u! U ontvangt van ons dan een factuur, met daarop de afgesproken bedragen en eventueel overeengekomen inmeet- en montagekosten. Wij vragen een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag. Nadat deze aanbetaling is ontvangen, duurt het gemiddeld 15 werkdagen voordat uw schuifdeurkast geleverd wordt. Uiteraard nemen wij telefonisch contact met u op om de meest geschikte afleverdag met u te plannen.


Uw StoreMax of Raffito schuifdeurkast afleveren


Onze chauffeur komt op de afgesproken dag de schuifdeurkast bij u afleveren. Uiteraard zorgen wij voor een goede verpakking, zodat het product niet beschadigen kan. Uw bestelling wordt op de begane grond afgeleverd, in uw hal of woonkamer. Indien uw woning zich niet op de begane grond bevindt, zal onze chauffeur uw bestelling afleveren in de hal van uw flat of appartementencomplex. Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling op een bovenverdieping af te leveren, in verband met ARBO wetgeving. Onze chauffeur beschikt over een mobiel pinapparaat en bij hem rekent u het restant van het factuurbedrag af. U kunt ook contant betalen aan de chauffeur, maar dit heeft niet onze voorkeur.


StoreMax en Raffito schuifdeurkasten zijn zo geplaatst


Dan komt het moment van plaatsing van uw schuifdeurkast! Dit is eenvoudig en eigenlijk door iedereen goed zelf te doen. Al onze producten zijn voorzien van een duidelijke montagehandleiding en volledig voorgemonteerd. Natuurlijk kan het geen kwaad even onze montagefilm te bekijken. Mocht u tijdens het monteren tegen problemen aanlopen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. We helpen u graag en snel.


Vragen?


Mocht u nog vragen hebben over onze producten en werkwijze, dan kunt u natuurlijk contact opnemen. Op onze Meest Gestelde Vragen pagina vindt u waarschijnlijk een duidelijk antwoord op uw vraag. Staat uw vraag er niet bij, dan horen wij dat graag van u. Wij geven een duidelijk antwoord.


WhatsApp ons


Indien u direct een antwoord wilt, kunt u ons toevoegen in WhatsApp en uw vraag stellen, eventueel voorzien van foto's van uw situatie. U krijgt van ons altijd een duidelijk en snel antwoord!
CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren