Jouw kast
samenstellen
 
Stel jouw kast samen       StoreMax schuifdeuren       Raffito schuifdeuren       Inbouwkasten
9.2/10 van 44 beoordelingen          Scherpe prijzen      Snelle levertijden      Ervaren vakspecialist
Showroom     Klantenservice
Home | Reacties

Klanten reacties

Naam Dhr. en Mevr. Meijne
Woonplaats Delft
Reactie Wij kwamen via internet op de site van vooordeelschuifdeurkast.nl. Wat ons opviel was de gemakkelijke manier waarop je via deze site je ideen kunt visualiseren. De kostenraming die daaop volgt geeft een redelijk idee van de kosten, met de tips voor verbetering kom je tot een goed einde. Een bezoek aan de showroom gaf de doorslag tot de definitieve vorm en de opdracht.
De onderdelen worden snel en goed verpakt geleverd en zijn door ons zelf gemonteerd tot een prachtig geheel. De handleiding is duidelijk en bij twijfel kun je bellen en krijg je een goed advies.
Kortom wij zijn tevreden over het voortraject, de begeleiding en het eindresultaat.

Corrie en Nico Meijne
Naam Dhr. D. van Houten
Woonplaats Apeldoorn
Reactie Beste Voordeelkasten medewerkers,
Ik wil even aan jullie kwijt hoe blij ik ben met jullie handige site, alles staat heel overzichtelijke op de site erg makkelijk.
Zelfs het zelf inmeten ging super ( met een beetje hulp via whatsapp van jullie ). Nadat ik de bestelling geplaatst had en een aanbetaling had gedaan, werd de kast keurig thuis bezorgd op de afgesproken dag. Kortom ik ben een heel tevreden klant en zal jullie zeker aan mijn vrienden en kennissen aan bevelen.
Bedankt en ik wens jullie goede zaken in de toekomst.
Vriendelijke groet,
Dirk van Houten
Naam Dhr. K. Jansen
Woonplaats Sneek
Reactie Zoals beloofd een reactie voor op jullie website.
Ik ben erg fijn geholpen via de telefoon en Whats App en wat helemaal super was is dat ik gewoon een foto kon sturen van de muur met de verwarmingsbuizen in mijn slaapkamer, en dat jullie dan met de juiste adviezen kwamen het is gewoon geweldig.
Normaal ben ik niet zo van de allernieuwste technologie , maar moet zeggen zoals jullie er gebruik van maken. Dan is het gemak dienst de mens !
Bedankt voor de fijne samenwerking en succes maar dat komt vast goed.
Vriendelijke groeten,
Kees Jansen
Naam Mevr. C. Westra
Woonplaats Breda
Reactie Goedemiddag Pim,
Hartelijk bedankt voor alle hulp die je mij gegeven hebt via de telefoon. Heel handig dat 06- nummer want dan heb ik je meteen te pakken en hoef ik niet alles iedere keer opnieuw uit te leggen. Verder kwam ik er zelf heel goed uit omdat de site erg overzichtelijk en makkelijk in gebruik is. Ik heb de aanbetaling in orde gemaakt en verwacht dat de rest ook keurig geregeld wordt net als alles tot nu toe.
Ik heb er zin in om straks lekker alle spullen in mijn mooie nieuwe inloopkast op te bergen.
Bedankt en groetjes van Corinne
CBW erkend CBW-erkend      Q-shops gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap | © Buitendeuren - Binnendeuren